Sommerworkshop Amagerbro

Sommeren står for døren, og Rockus’ anden sæson er ved at være slut. Vi kan dog slet ikke forestille os TO HELE MÅNEDER uden Rockus, så derfor har vi arrangeret en række sommerworkshops. Workshoppene varer hver to timer og finder alle sted på forskellige dage i løbet af sommeren.

Hvis du aldrig har sunget i kor før, eller du ikke har hørt om Rockus før, så er en sommerworkshop det perfekte sted at starte. Vi kommer til at lære en sommersang fra bunden, som vi ved workshoppens slutning vil kunne synge flerstemmigt (jo, det er skam muligt – se video længere nede). Sommerworkshoppen er altså et godt sted at se, om Rockus kunne være noget for dig. Hos Rockus gælder det, at ALLE kan være med, for du behøver ikke at kunne læse noder eller at have sunget i kor før. Hos os er sangglæden i fokus!

Amagerbro ligger sommerworkshoppene søndag d. 24. juni fra 13-15 og søndag d. 2. august fra 13-15. Det kommer til at foregå på

Amager Kulturpunkt (Loftet)
Øresundsvej 6, 2. sal
2300 København S

Vi sørger for alt det praktiske samt lidt lækkerier – det eneste, du skal have med, er dit gode humør.

Sommerworkshoppene koster 60 kr. per workshop, og man må deltage i dem alle, hvis man har lyst.

Tilmelding foregår ved at sende en e-mail til info@rockus.dk med navn, e-mailadresse, telefonnummer og hvilken workshop, du er interesseret i. Din tilmelding vil først være gældende, når vi har modtaget din betaling. Hver workshop koster 60 kr., og du betaler med MobilePay på nummer 85225.

 

I marts 2018 afholdte vi åbent hus. Dette var, hvad vi opnåede i løbet af den første time. 

Rokus Choir

Rockus Choir inviterede i går venner, familie, bekendte og andre sangglade mennesker til en koreftermiddag i Bryggekælderen – og hvilken begivenhed! 50 mennesker mødte op og fik sig et ordentlig skud energi og korsang. Nyd denne enorme lyd ti nummeret "Don't Stop Believing" af Journey!Læs mere om Rockus Choir på www.rockus.dk

Slået op af Rockus Choir i 19. marts 2018