Skru op for energien med et fyraftenskor på arbejdspladsen

Navnet Rockus betyder fantastisk – og korsang er fantastisk.

Forskning viser nemlig, at fællessang styrker ikke blot humør men også helbred. Desuden skaber korsang et stærkt fællesskab og et dejligt netværk på tværs af arbejdspladsen.

Lad os oprette et fantastisk fyraftenskor på din arbejdsplads

Derfor vil teamet bag Rockus Choir gerne oprette et rock- og popkor på din arbejdsplads.
Koret skræddersys til netop din virksomhed eller organisation. Forskningen viser, at fællessang styrker både helbred og humør – og med et Rockus Choir får alle ansatte skuldrene ned og humøret i top, før de går hjem!
Et Rockus Choir har altid sin egen professionelle og dedikerede korleder, som underviser, laver arrangementer og sikrer store musikoplevelser i hver sæson.

Rockus Choir bygger på passion for musik og sundhed

Rockus Choir er en socialøkonomisk virksomhed, stiftet af Lise Kagenow, som har mange års erfaring i sundhedsbranchen. Teamet bag Rockus Choir leder allerede flere aftenkor i København, der er oprettet som private fritidstilbud.

Fyraftenskor

Arbejdspladskoret på KOMBIT

Få et fyraftenskor, der sikrer højt humør – og netværk på tværs

Med et Rockus Choir får alle på arbejdspladsen et kor med fokus på god musik, højt humør og fællesskab.

 • Giv medarbejderne et fritidstilbud, hvor alle kan være med
  Alle er velkomne i et Rockus Choir – og det er ikke nødvendigt at have sangerfaring eller kunne noder.
 • Få store musikoplevelser på arbejdspladsen
  Rockus Choir optræder med glæde, hvis medlemmerne har lyst. Korene indgår i et fællesskab af kor, der synger samme repertoire, så korene kan mødes til musikarrangementer og skabe en endnu større lyd.
 • Forvent professionel undervisning
  Alle vores korledere har kandidatgrad i musikvidenskab og speciale i korledelse – og selvfølgelig stor musikglæde!
 • Spar tid til transport – og slip for besvær
  Koret kan synge i lokaler på arbejdspladsen, hvis det kan lade sig gøre – så er det ekstra nemt at få tid til at synge med i koret.
 • Teamet bag Rockus Choir står for alt det praktiske: musik, sange, praktisk planlægning og selvfølgelig musikarrangementer – og vi har nye numre på repertoiret i alle sæsoner.
 • Få en digital løsning, der sikrer fleksibilitet
  Rockus Choir har et lukket forum, hvor medlemmerne kan finde repertoiret på lydfiler, så de kan synge med! Det gør det let og sjovt at øve hjemme, hvis man har lyst – måske fordi man ikke kan komme til alle korsessioner, men alligevel gerne vil være up to speed.

Få en snak på telefon eller mail allerede i dag

Vi opretter et Rockus Choir skræddersyet til arbejdspladsens behov og ønsker og kommer gerne og giver en gratis prøvesession
Ring til os på telefon 9392 9900 og få en snak med Lise eller daglig leder Simone Tandberg, eller send en mail til info@rockus.dk

     Fantastiske facts om korsang

 • Korsang styrker helbred, samarbejde, kreativitet og netværk. Det viser forskningen – og glæden kan både ses og høres, når korene øver!
 • Fællessang styrker samarbejdet på arbejdspladsen
  Sangen udløser serotonin og oxytocin, som skaber lyst til fællesskab på tværs. Det styrker samarbejdet på arbejdspladsen – for det er nemmere at kontakte en kollega i en anden afdeling, når man lige har sunget i kor sammen dagen før!
 • Sang reducerer stress – og booster kreativiteten
  Sangen nedsætter kortisolniveauet og forhindrer dermed stress, som ellers kan påvirke trivsel og samarbejde negativt på arbejdspladsen – med menneskelige og økonomiske udgifter til følge.
  Desuden styrker fællessangen højre hjernehalvdel – og dermed kreativiteten! Det skaber grobund for nye idéer, som gavner virksomheden.