Syng rock og pop i et fantastisk kor hvor livsglæde er i fokus

Rockus Choir er for dig, der har lyst til at synge rock- og popmusik.
Koret er for alle, og du behøver hverken sangerfaring eller kunne noder.

Det handler bare om at synge!

  • Vi har flere kor i København, så du skal ikke tage langt for at synge.
  • Vores kor ledes af dygtige, dedikerede og musikuddannede korledere, som sikrer dig den allerbedste undervisning.
  • Rockus tilbyder også sangkor på arbejdspladser – nogle gange  kaldet fyraftenskor.

Rockus Choir bygger på passion for musik og sundhed

Rockus Choir er en socialøkonomisk virksomhed. Grundlæggeren er Lise Kagenow, som har mange års erfaring fra sundhedssektoren.
For Lise er det et helt naturligt livsvalg at kombinere musik og sundhed i Rockus Choir, for forskningen viser nemlig, at fællessang styrker både helbred og humør!

3 fantastiske facts om korsang

Det er sundt for dig at synge!

  • Forskningen har vist, at korsang sænker stressniveauet.
  • Fællessang udløser signalstoffer i kroppen, som skaber lyst til fællesskab. Faktisk virker fællessangen så stærkt,   at hjerterne slår i takt, når et kor synger, fordi hjerterytmen følger vejrtrækningen, når sangerne ånder ind og ud samtidig.
  • Du får flere gode idéer, når du synger. Sangen styrker højre hjernehalvdel – og dermed din kreativitet.

 

Syng rock- og popsange i et sjovt fællesskab flere steder i København

Hos Rockus Choir er du velkommen, ligesom du er. Vi har plads til alle, hvad enten du er scenevant sanger eller kun synger under bruseren. Du skal ikke kunne noder eller have sunget i kor tidligere. Du behøver kun sangglæde – og måske en flaske vand!

Du kommer til at synge kendte numre i helt nye arrangementer produceret af vores korledere. Korstemmerne er inddelt i sopran, alt og bas – og sommetider underinddeler vi stemmerne, når det passer til repertoiret. Din korleder hjælper dig selvfølgelig med at finde ud af, hvad der ligger bedst for din stemme. Du får også adgang til et lukket forum, hvor du finder MP3-filer med alle sangene, hvor hver enkelt korstemme er fremhævet. Så kan du øve derhjemme eller i bilen på vej til arbejde.

Vælg mellem to kor i København: Islands Brygge og Brønshøj – og der er flere på vej. Hos Rockus får du den bedste undervisning. Alle kor bliver undervist af begejstrede korledere, der har kandidatgrad i musikvidenskab med korledelse som speciale. Det sikrer, at du får det allerbedste ud af din stemme i et fællesskab med fokus på sangglæde.

Kom med til store arrangementer og koncerter – eller hep fra sidelinjen

Rockus Choir er en ny tradition i Danmark, hvor du synger i et kor, der i virkeligheden er meget større end dit eget. Alle korene synger nemlig samme repertoire, så vi kan mødes, synge sammen og optræde sammen for andre.  Det lyder supergodt, når alle stemmer i. Glæd dig til en stor musikalsk oplevelse!

Rockus Choir optræder gerne til kulturarrangementer, hvis medlemmerne vil, og hvert år holder vi en koncert for venner og familie ved sæsonafslutning. Det er selvfølgelig helt frivilligt, om du vil synge med, men de fleste bliver hurtigt glade for at stå på scenen. Det giver nemlig masser af mod og selvtillid at synge for andre, og du kan stole på, vi lyder godt – også dig!

Korlederne Sophie, Kamilla og Amalie har alle sangglæde som den centrale drivkraft og er uddannede indenfor musik og musikledelse.