Om Rockus Choir

Rockus koret er åbent for alle, der kan lide at synge rock og pop, og for alle som gerne vil lære at synge.

Du behøver ikke at kunne noder.

I Rockus trækker vi alle hinanden frem til at skabe fantastisk lyd sammen. Vi hygger os med hinanden og ler sammen. Det er utroligt energigivende og inspirerende.

Rockus starter en helt ny kortradition, hvor kor flere steder i landet har samme repertoire. Det giver mulighed for at øve og synge sammen i sit lokale kor og samtidig mulighed for at deltage i korarrangementer med rigtigt mange deltagere og få oplevelsen af at skabe fantastisk lyd sammen.

Rockus starter i september 2017 på Islands Brygge, og vil i løbet af et halvt år have startet yderligere 2-4 kor andre steder.

Repertoire

Rockus Choir repertoire ligger primært indenfor rock og pop og andet up-beat musik, og rummer også lidt (Rock)musical musik.

Koret synger flerstemmigt og stemmerne er opdelt i 3 hovedgrupper; lyse stemmer (sopraner), mellem stemmer (alter) og mørkere stemmer (basser) – alle 3 kan underinddeles hvis sangen fungerer bedre med flere stemmer.

Optræden og arrangementer

Rockus Choir deltager gerne i lokale kulturarrangementer og arrangerer løbende koncerter for familie, venner og andre. Om du har lyst til at være med til at optræde, er helt op til dig selv. De fleste som har sunget i koret i bare kortere tid har dog allerede efter kort tid vundet masser af selvtillid ved at synge sammen med alle de andre ligestillede i et venskabligt miljø til faktisk at synes at det både er sjovt og inspirerende at optræde for andre.