Tilmelding for en sæson

Du tilmelder dig én sæson. Ønsker du en prøvetime, så klik her. Der er mulighed for prøvetimer indtil slutningen af september.

Én sæson har altid 15 aktive koruger og dækker et forår eller et efterår. Vi følger skoleårets feriekalender. Et kalenderår har 2 sæsoner; henholdsvis forår og efterår.

Én sæson (et halvt år) koster 1450 kr hvis du betaler det fulde beløb ved korstart.

Vil du hellere betale i 2 rater er prisen 1500 kr;  750 kr ved korstart og 750 kr midt på sæsonen.

Vil du betale månedligt er prisen 310 kr pr. mdr i de 5 måneder sæsonen varer (aug. 2022 – dec. 2022). Det svarer til 1550 kr for hele sæsonen (310 kr x 5).

I dette efterår 2023 starter sæsonen i uge 35. Første gang for Islands Brygge koret er tirsdag d. 29. august. Der er efterårsferie i uge 42 – tirsdag d. 17. oktober 2023

 

Har du spørgsmål ringer du bare til os på telefon nummer 93 92 99 00

Vi beder dig indbetale til:

MobilePay: nummer 85225

eller overføre til

Bank konto:

Nykredit

Reg nr. 5479

Konto nr. 1373916

Reference: dit navn

Rockus bliver drevet som en social økonomisk virksomhed. Det vil sige at et eventuelt overskud vil blive brugt til at reinvestere i korets aktiviteter eller til at fremme sociale formål. Kun en meget begrænset del kan udbetales som dividende. Det betyder også, at vi ikke modtager offentligt tilskud.

Du kan se mere om denne type virksomhed her: http://socialvirksomhed.dk/om/socialokonomisk-virksomhed

Din betaling bruges bl. a. til betaling af:

  • Booking og betaling af øvelokale
  • Nye og friske arrangementer af velkendte sange lavet eksklusivt til Rockus
  • Professionel indspilning, mixing og produktion af lydfilerne du kan øve til
  • Udarbejdelse af læremateriale
  • Betaling til musikuddannede korlederne for forberedelse og gennemførelse af koraftenerne
  • Administration samt opdatering og up-loading af filer og andet vedligehold af hjemmeside.

Vær opmærksom på:

Vi tager somme tider situationsbilleder under vores korsangssamlinger. Disse billeder kan blive brugt i informationsmateriale om Rockus Choir på vores hjemmeside, sociale medier som fx Facebook, Twitter, Instagram og Snap Chat eller i brochurer. Det er som udgangspunkt tilladt at offentliggøre situationsbilleder fra vores events, hvor vi vil undgå, at deltagerne udstilles særskilt.

Hvis en deltager ikke ønsker at optræde på vores billeder, er deltageren berettiget til at meddele os, at deltageren ikke ønsker at optræde på billeder, der offentliggøres. Dette ønske kan overgives til vores repræsentant på stedet, hvor billeder optages.  

Såfremt vi ønsker at offentliggøre et portrætbillede, vil vi indhente særskilt tilladelse hos den person, der ønskes portrætteret.